Prije 3 godine sam tražio neki program s kojim bi mogao vidjeti tko je trenutno online na mreži i dali je neka točka online ili offline ali nisam našao ništ pametno, pa sam prije par mj odlučio da sam napravim takav jedan program i napokon sam uspio.
Pošto je moja udruga dobila samo 1 000 kn od općine za rad uduge, a mreža nam je u banani i planiramo redizajn sada mreže potrebno nam je dosta novaca iz tog razloga što nećemo imat dovoljno novaca odlučio sam da ponudim svim Wireless Mrežama svoj program u zamjenu za donacije.
Ovako sam ja to zamislio:- Za donaciju od 350 kn dobijete samo program
- Za donaciju od 500 kn dobijete program sa web statistikom
- Za donaciju veću od 700 kn dobijete program, skripte za lokalnu ili internet web stranicu(php) + dozvolu da skinete ako želite tekst u webu di piše da sam ja napravio taj program, te moju podršku u uklapljanu skripte na vaš web i dobivate nove verzije programa besplatno.
- Novac se uplačuje na račun udruge.
Šta radi program:- Progam se sastoji od 2 djela: Pristupne Točke i Članovi
- U programu možete dodavat, editirat i brisati: pristupne točke ili članove
- Program pinga točke i članove i tada pravi statistiku: (Dali točka radi, koliko dugo radi, koliko dugo nije radila, kada je zadnji put radila, dali je član na mreži, koliko dugo je na mreži i kada je zadnji put bio online)
- Program radi s mysql bazom podataka, te vrlo lako možete podatke iz njega uklopit u web stranicu ili koristit za druge svrhe.
- Bit ovog programa je da administratori mogu vidjeti dali sve točke rade, tko je sve na mreži, dali neke točke prave probleme itd
Što radi web statistika:- web statistika vadi podatke iz baze i prvi sljedeće statistike:
- Pravi listu pristupni točaka i ispisuje statistiku za svaku točku
- možete vidjeti koliko je članova online na toj točki od max članova na toj točki
- Koliko je točka radila( nije radila) u postocima i vremenski npr: (5 dana, 6 sati i 15 min) i ( točka je 98% Online)
- možete vidjeti listu članova koji se spajaju na odabranu točku i dali su ti članovi na mreži ili ne
- i mnoge druge statistike
- primjer možete vidjeti ovdje
http://wirelesscepin.com/ping/ to je samo primjer da vidite kako izgleda statistike, nisam neki web dizajner ali bitna je funkcija.
- + možete i sami još smislit puno toga oko web statistika ako ste maštoviti i znate radit u php-u

ss programa se nalaze u privitku.
- Ako ste zainteresirani za program javite mi se na mail:
wlancepin@gmail.com, pa ćemo se preko maila dogovorit sve.
-a ako imate kakve ideje za program javite mi se slobodno na
mail: wlancepin@gmail.com ili preko pp
Uskoro za jedno mjesec, dva bi mogao i napravit Wireless Chat program:
U prvoj verziji trenutno će biti:
Formatiranje teksta: podebljano, boja, podcrtano, font ,.... smajliči, lista korisnika, sobe, privatne poruke, poruka dana( od administratora) i nekih fora oko izgleda, a kasnije ću dodat i slanje podataka, audio i video chat i još neke fore =)