WiFi.HR Forum
21:26 07.02.2012. *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Ova tema nije ocjenjena!
Niste ocjenili ovu temu. Odaberite ocjenu:
Autor Tema: Cantena + satelit problem  (Posjeta: 438 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ante697
WiFi početnik
*

Reputacija: +0/-0

Mreža: svoju :D

« : 16:37 18.01.2010. »

Pozdrav ljudi, novi sam ovdje inace sam promatrao rasprave i to al tek sam se sad registrirao...da ne odugovlacim napravio sam cantenu promjera 99 mm onu od nescafea Sirast i sve to super sve 5...ta antena je namjenjena za frenda koji bi se trebao spojit na mene zracne udaljenosti cca 50m, nema opticke vidjlivosti al na putu je samo jedna kuca (ne tako velika kuca). naime signal dobaci do te kuce i vidim njegov modem al iza te kuce je odmah moja kuca i nece uhvatit moj modem (zyxel) ni sa satelitom ni bez. kao modem na anteni se koristi usb stick asus wl-160g i kabal dugacak 5-6m...zanima me jel bi netko znao mozda nekakvo rjesenje kako sta jer meni neide uglavu da nemoze tako malo dobacit sa satelitom. dali radim nesto krivo neznam pa bih molio vasu pomoc. HVALA
Evidentirano
Bego
WiFi entuzijast
**

Reputacija: +3/-4

Spol: Muški
Mreža: Udruga PING

« Odgovor #1 : 17:54 18.01.2010. »

Pitajte toga susjeda koji je između vas za dopuštenje i prebacite 50m UTP kabla, jeftinije a 1000 puta bolje nego kantenom i zrakom!
Evidentirano

Stardust
WiFi ovisnik

Reputacija: +12/-1

Mreža: WiFiHR

« Odgovor #2 : 19:20 18.01.2010. »

Pitajte toga susjeda koji je između vas za dopuštenje i prebacite 50m UTP kabla, jeftinije a 1000 puta bolje nego kantenom i zrakom!
i osim toga radi 10/100 što wifijem neće nikad dobit kroz te silne zidove.  Cerim se
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis