Author Topic: RS PRO vs. MT 433AH  (Read 194 times)

0 Members i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline blackone

• WiFi početnik
  • *
  • Reputacija: +1/-1
    • www.wirelesscepin.com
  • Mreža: Wireless Čepin
RS PRO vs. MT 433AH
« on: 13:08 09.06.2011. »
Pozz, Ovako zanima me šta je bolje uzeti od gore navedenih uređaja?

Znači pravim 1 pristupnu točku imam već 2 izrađene slot antene koje će ić na neki od navedenih uređaja.. koja su vaša mišljenja šta je bolje uzeti?
RS PRO ILI MT 433 AH il neki drugi?
Na točku će se dosta korisnika spajati al eto recimo cca20 zasad.
kako bi bilo najbolje spojit onda još jednu točku s ovom trenutnom recimo da su indentične te 2 točke?
Mislio sam ako je RSpro da je najbolje onda uzeti 2 airgrid antene na 5Ghz i napravit link između tih antena a antene spojit preko lana na rspro dali je to moguće? ak ne kako onda i dali bi antene podivljale kad bi se koristilo to npr na MT?
pls pomagajte =) Hvala

Offline dajhard

• Hero Member
  • Reputacija: +68/-7
  • Mreža: WiFiHR
Odg: RS PRO vs. MT 433AH
« Reply #1 on: 15:48 09.06.2011. »
Ako nećeš koristiti Mikrotik, nema potrebe trošiti novac na 433AH. Identična arhitektura, RS Pro ima još i Gigabit Ethernet. Ako ti ne treba Gigabit, običan RS je još povoljniji, a arhitektura je ista.

RS-ovi koji vrte OpenWRT odlično rade s ostalim Ubiquiti proizvodima, tu nemaš brige.

Offline blackone

• WiFi početnik
  • *
    • www.wirelesscepin.com
« Reply #2 on: 18:58 09.06.2011. »
Oke hvala definitivno uzimamo rs pro onda =) s cm9 karticama, Reci mi dali znaš jel stane rs pro u vanjsku kutiju od MT 433 gledam dimenzije i kontam si da bi stao bez problema al nisam siguran, i jel se može negdje rs pro nabavit u hr možda sada?

Offline dajhard

• Hero Member
  • Reputacija: +68/-7
  • Mreža: WiFiHR
« Reply #3 on: 20:13 09.06.2011. »
Za kutiju ne znam, dimenzije RS-a imaš na Ubiquiti stranici, sve što ti je potrebno. Nije problem da li će stati u kutiju, pitanje je da li su ležišta na pravom mjestu. RS ti je od oka 110 x 120 mm (skini layout za točne podatke).
Za kupit u Hrv, mislim da nema. Mađarska, Austrija, Češka, možda Srbija.

Offline bozolik

• WiFi početnik
  • *
  • Reputacija: +0/-0
« Reply #4 on: 15:40 29.06.2011. »
Imaš RS za kupit u eSys-u. Piše da stiže ovih dana. Cijena za partnere je 378Kn+PDV i plus dostava još ako ne želite ići po njega u Zg ili Čk. Ima i kartica, i Bulleta i Mikrotika tako da se sad dosta toga već može kupiti kod nas jer znam da je dosta problem za Udruge kad se nema R1 računa. Zz.

Offline blackone

• WiFi početnik
  • *
    • www.wirelesscepin.com
« Reply #5 on: 18:26 29.06.2011. »
nabavio sam ga već iz srbije, vidio sam da ima u esisu al kad sam ih kontaktirao rekli su bar mjesec dana da roba stigne