Mislim da ipak neće biti problema sa mircodc2-om. Prebacio sam sve diskove, posherao ih, hashao i sad radi OK. Samo je bezveze što se ne mogu spojiti na više hub-ova, ali OK, meni je bitno da je negdje posherano.
Pitanje1
Imam pitanja za PPTPD server, prije sam ga imao preko MT-a, i složio sam ga sad ovdje, dobijem adresu, radi sve, ali ne mogu pingat ništa dalje od 10.111.0.0, pretpostavljam da treba routati promet, no taj dio nisam još ni taknuo, pa sam slobodan za neki "hint". Range za PPTP je 10.111.101.2-10
Pitanje2
Madwifi me ubija, instaliram ga na x načina, sve prođe super, ali se u ifconfig ne pojavljuje, iwconfig mi izlista wlan0, wlan1, wlan2, wlan3, zašto nisu ath0, ath1,... tražim po netu neki suvisli tutorial, ali nekako ne uspijevam to fiksat, ne kužim gdje griješim

DHCP server je prebolesno dobar i u usporedbi sa starim win serverom radi brzo, možda sam ja nešto krivo konfigurirao na win2k3, ali tamo je trebalo par sekundi i znao je radit probleme ponekad. Dok ovo čudo... spojim kabel ili se spojim wirelessom i paf, niti sekunda i evo sve radi.