WiFi.HR Forum
21:32 07.02.2012. *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Prijava Registracija  
 Str: 1 [2]   Dolje
  Ispis  
Ova tema nije ocjenjena!
Niste ocjenili ovu temu. Odaberite ocjenu:
Autor Tema: Vmware na CentOS-u vrti virtualni mikrotik pomoć  (Posjeta: 1387 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
dajhard
Hero Member

Reputacija: +67/-7

Mreža: WiFiHR

« Odgovor #15 : 23:54 21.11.2009. »

Sve je tu super, sam mi se neda pisat istu stvar 2 puta. Traba sredit wiki i prebacit sadržaj. Vidjet s Basom da se to pokrene, da se nekome da da to vodi.
Evidentirano
Zvonimir
Sr. Member

Reputacija: +14/-0

Spol: Muški
Mreža: Pojatno wireless

« Odgovor #16 : 13:02 25.11.2009. »

Nije problem održavat ili srediti wiki samo dajte Namigujem

Inače, jučer sam se zaigrao sa Debianom i sad mi je tako žao što ga nisam prije koristio. Složio sam dobar dio stvari i još uvijek ne mogu vjerovati da je tako jednostavno Smješko
Imam jedan čudan problem, mysql + openfire. Exportirao sam svoju staru bazu i importirao u debian myql, ali uredno ju openfire ne dozivljava i imam samo admina u userima. Naravno da sam stopirao openfire prilikom importanja baze. Weird situacija jer kad se spojim sa SQLyog-om (windows frontend za mysql) vidim samo tu bazu i vidim usere unutra pa mi vise nist nije jasno Sirast Ako se netko susreo sa slicnim problemom, give hint please Smješko
Evidentirano

dajhard
Hero Member

Reputacija: +67/-7

Mreža: WiFiHR

« Odgovor #17 : 13:28 25.11.2009. »

A da probaš data export-import?
Uzmeš staru bazu (već imaš), klikneš "export".
Napraviš novu bazu (već jesi), digneš openfire na toj novoj bazi (već jesi), klikneš "import".
Dakle, ne kopiraš bazu već podatke u bazi.
Evidentirano
gog
WiFi početnik
*

Reputacija: +0/-0

Mreža: WiFiHR && SavicaNET

« Odgovor #18 : 15:04 25.11.2009. »

Uglavnom, par kolega i ja smo napravili par tutorijala koji čuće na jednom wikiju kojeg više nema. Baš za instalaciju Debiana i svih ovih servisa koji se najčešće koriste u wireless mrežama. Htio sam čak i napraviti video tutorial za instalaciju Debiana, međutoa, kratak sam s vremenom.

Dobar dio onoga što sam ja pisao se nalazi na http://gogs.info/wiki/hr/debian a vidim da i OrehovicaWireless je iskoristila dio tih uputa za svoj wiki.

Ako nekoga zanimaju i druge stvari, poput dizanja mail servera (virutalni useri, antiv virus i antispam, autorizacija, DKIM potpisivanje i sl.), subversiona, firewall-a i sl.  može baciti oko na http://gogs.info/wiki/ No, tekstovi su na engleskom, pretpostavljam da nitko ne bi s time trebao imati problema Smješko
Evidentirano
 Str: 1 [2]   Gore
  Ispis