WiFi.HR Forum
03:05 05.02.2012. *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: BIOS  (Posjeta: 636 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Goran
WiFi početnik
*

Reputacija: +0/-17

« : 15:57 21.03.2010. »

Neznam gdje bi metnuo temu pa sam pod ostalo,gdje i na kojem forumu pronaci ljude sto se razumiju u hardverske probleme koji znaju kako nasilu ubaciti odgovarajuci bios kad je ovaj greskom ubacen i ploca neprima kaze da bios ima zastitu.Avard je u pitanju.Koplega je metao na pc i ostale forume i nema odgovora cak i strane i kaze 1 ovako 1 onako svakako smo pokusali ali neide.Jel tko zna kakav program za nasilno ubacivanje biosa?
Evidentirano
XmiX
WiFi ovisnik

Reputacija: +3/-1

Spol: Muški
Mreža: WiFiHR

« Odgovor #1 : 20:58 21.03.2010. »

Pozdrav,

najlaksi nacin je da nades istu plocu kao sto imas.

Bootas ju u DOS te dok ploca radi izvadis chip (bios) iz ploce stavis taj koji nevalja (Chip) i pokrenes flash te uplodas ispravni bios!

Te kad si zavrsio iskljucis plocu vratis orginalni chip i onaj koji nije valjao vratis u orginalnu plocu i molis boga da je sve proslo kako spada!

Drugi nacin je da nades nekog sa eprom programatorom te da ti on na eprom programatoru preflesha bios!

Lijep pozdrav,
Evidentirano

Robert Šmorhaj - XmiX
Stavovi i mišljenja iznesena u postovima na ovome forumu su isključivo moja vlastita !!!
Goran
WiFi početnik
*

Reputacija: +0/-17

« Odgovor #2 : 00:53 22.03.2010. »

XmiX hvala na objasnjenju i na trudu ali ja i kolega uspijeli smo rijesiti sa uniflashom nepita nista samo gazi sve i snima preko starog biosa.Tema moze pod kljuc.
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis