Author Topic: kantena  (Read 2102 times)

0 Members i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline war10ck

• WiFi početnik
  • *
  • Reputacija: +0/-0
  • Mreža: carnet
kantena
« on: 13:26 10.03.2009. »
Bok svima!!!Odlucio sam napravit kantenu..pa sam stao kod lemljenja kabela na d-link DWL-G122 wireless usb..
pa ako neko moze samo da mi zaokruzi sta i gdje treba lemit...????  hvala... ;D ;D ;D
evo i slika...   hitno!!!!!! ;) ;)

Offline banca

• WiFi početnik
  • *
  • Reputacija: +0/-1
  • Mreža: arenasystem Bela Crkva SR
Odg: kantena
« Reply #1 on: 21:53 17.04.2009. »
Po mojoj nekoj proceni  mislim da bih ti najjednostavnije bilo da nakakacig PIGTAIL sma zenski.i na pigtail nakacis kabal i antenu.I uzivas.
Tako bih ja uradio da sam na tvom mestu.Nebih budzio.

Offline PuW

• Sr. Member
  • Reputacija: +20/-2
  • Mreža: PulaWireless/Sava
« Reply #2 on: 05:41 31.10.2009. »
nemaju te USB-ejke... bar ne ove koje sam ja sreo sma-a konektore. Istina da su jako slicni, al nije to to ... jednostavno ne sjeda...

Offline devil88

• WiFi početnik
  • *
  • Mreža: t com
« Reply #3 on: 08:37 13.10.2011. »
ovako molim pomoc ako je netko primjetio na home page u samogradnji sliku di se mijeri duzina do sredine pina, naima izmjerena duzina kantice je od dna a poslje se s vanjske strane izmjeri vrijednost iz kalkulatora s time sto se ta mjera po   meni neslaze zbog debljine prstena na dnu kantice jer je on izpupcen dio znaci nije dno kantice za nekih 3 mm e sad jel to ispravno ili ne, neznam jel se mjeri od dna ili od kraja tog prstena,, ako sam dobro objasnio!

Offline PuW

• Sr. Member
« Reply #4 on: 14:19 15.10.2011. »
mjeri se od dna limenke, dakle su unutarnje strane..   no ne brini previse ako fulas koj milimetar necec osjetiti razliku

Offline devil88

• WiFi početnik
  • *
« Reply #5 on: 08:01 18.10.2011. »
posto je n konektor ima sarafice i sarafi se na kanticu dio od pet milimetara lave konektora viri u kantici  visina pina se mjeri od dna kantice ili od one plastike koja je oko pina?? nasao sam vise primjera o oba nacina pa me zanima koji je ispravan ipak je razlika u pet milimetara da nebi rezao nepravilno, napravio sam od plastike i nije mi neki signal? pitam se zasto i sto je ispravno?

http://www.wifihr.net/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=83
ili ovo
http://www.youtube.com/watch?v=MqQyIpaePpY
« Last Edit: 08:06 18.10.2011. by devil88 »

Offline PuW

• Sr. Member
« Reply #6 on: 13:51 18.10.2011. »
uvjek se  sve mjeri od ruba limenke. visina pina se mjeri od mjesta di je prije bio lim , prije nego si tu napravio rupu za konektor

Offline devil88

• WiFi početnik
  • *
« Reply #7 on: 13:52 18.10.2011. »
uvjek se  sve mjeri od ruba limenke. visina pina se mjeri od mjesta di je prije bio lim , prije nego si tu napravio rupu za konektor

Hvala skontao sam sad zato i nije neki primjem bio,,idem ga skratiti