Author Topic: modifikacija tl-wn610g  (Read 818 times)

0 Members i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline cambodia

• WiFi početnik
  • *
  • Reputacija: +0/-0
modifikacija tl-wn610g
« on: 11:48 15.12.2008. »
poštovanje,

zanima me jeli ima netko iskustva sa tl-wn610g...tija bi spojit pigtail na nju...pa me zanima gdje da ga spojim sta treba odlemit i to...ako netko zna...

unaprijed zahvalan

Offline cambodia

• WiFi početnik
  • *
Odg: modifikacija tl-wn610g
« Reply #1 on: 15:11 15.12.2008. »
poštovanje,

zanima me jeli ima netko iskustva sa tl-wn610g...tija bi spojit pigtail na nju...pa me zanima gdje da ga spojim sta treba odlemit i to...ako netko zna...

unaprijed zahvalan

...nakon "malo" kopanja po interkretu nasao sam nesto pa me zanima dali netko zna jeli ovo ispravno....

Offline kustro

• Sr. Member
  • Reputacija: +7/-0
    • Zaprešić.NET
  • Mreža: Zaprešić.NET
« Reply #2 on: 20:11 15.12.2008. »
ispravno, samo neznam jel potrebno "rezat" i drugu antenu kad ionako antena swicher koristi onu di je jaci signal...
ja sam tak radio na trendnetici i jednoj MSI i super su radile, al ni na jednoj nisam "rezo" drugu antenu.
preporuka sam da dobro LMR ucvrstis za plocicu kartice (ja sam ju busio i zavezo lmr na karticu), i da ako nemas neki meksi lmr(tanje od lmr195) da stavis npr jednu nit licne iz UTP-a izmejdu srednjeg voda kabla i  bakra na kartici, tj da ne lemis lmr direktno na karticu nego na licnu pa na plocicu, jer je meni lmr pocupo bakar s plocice :(
tako zalemljen lmr radi odlicno, meni je konkretno modana 501PC imala isti signal ko i 503PI(PCMCIA i PCI verzije ABG kartica) znaci izvadio 503PC i uguro 501PI s adapterom i isti signal pod mikrotikom...

Offline cambodia

• WiFi početnik
  • *
« Reply #3 on: 14:56 16.12.2008. »
...jos sam malo kopao...i dosao i do odgovora zasto treba "prekinuti" obe antene...ovo sam kopirao sa nekog drugog foruma nadam se da mi ne zamjerate sto nije prevedeno...

...."hey hey maybe i have found the problem of the modify for the tp-link... I have read an italian guide where explain that you can add an external antenna (cutting one of two internal antenna) but you must cut the other internal antenna too.
If you use the external and internal antenna toghether the signal isn't ok... if u cut the internal antenna and only use the external the signal will be perfect!"...

...napravit cu kako kazu pa šta bude...kupit cu novu karticu u najgorem slucaju...pozdrav....

Offline kustro

• Sr. Member
  • Reputacija: +7/-0
    • Zaprešić.NET
  • Mreža: Zaprešić.NET
« Reply #4 on: 21:56 16.12.2008. »
eto, kako god hoces...
al znam da je meni radila isto ko i PCI verzija kartice...potpuno jednako...