Author Topic: POE za rb433ah  (Read 855 times)

0 Members i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Goran

• WiFi početnik
  • *
  • Reputacija: +0/-17
Odg: POE za rb433ah
« Reply #15 on: 17:48 15.01.2012. »
Nikakav problem mod.da obrise post ako je na krivom mijestu ali prije toga se mogao dati adekvatan odgovor na postavljeno pitanje a nakon odgovora tema ili post obrisan(a).Poznavajuci ovaj forum znao sam kakav cu odgovor dobiti i da je tema na pravom mijestu opet bih dobio odgovor "posprdjujuci"na kakav se naviklo davati na ovome forumu.Sta se radi netko je naucen rodjen a netko se tek uci i muci.HVALA VAM.

Offline berni

• WiFi početnik
  • *
  • Reputacija: +0/-5
  • Mreža: iskon
Odg: pomoc
« Reply #16 on: 12:54 16.01.2012. »
Ovako, nakon dugo vremena koristenja wifi sa kumom i dijelenja troska 50:50 kupio sam sebi dreambox 500hd.Ovako poosto smo blizu i vatam sa najobicnijom karticom wifi signal od njega a dosadiloda se sa dijecom nadmecem sa ss2 karticom nego hocu kao covijek da sijedem pred kompiuter a oni nek gledaju svoje crtane filmove na dreamu.Kako i scime da spojim dreambox.Imam 1 ruter ap tomson viska kuci kako da ga podesim i sta da uradim da bi skopcao-povezao wirles na "tomsona" a dream na njega.To mi je najjeftinija solucija ako bi  "pila vode"zato molim znalce da mi pojasne ili da stave nekakav link gdje bih mogao to vidjeti.Hvala unapred.

Moraš si nabaviti router koji ima client mode , dakle moraš odrišiti kesu i kupiti jedan takav , od TP-link ili od Airlive .
Budi siguran da radi kao client. (tad ti router radi kao wlan kartica, lovi signal i imaš internet preko LAN i spojiš s dreambox )

Offline Goran

• WiFi početnik
  • *
  • Reputacija: +0/-17
« Reply #17 on: 14:59 16.01.2012. »
hvala berniu i jos jednom clanu.Molim mod.da izbrise post jer sam shvatio sta moram napraviti posto je tema na krivome mijestu.

Offline burke

• WiFi ovisnik
  • Reputacija: +13/-2
  • Mreža: Pescenica WiFi
« Reply #18 on: 15:56 25.01.2012. »
hvala berniu i jos jednom clanu.Molim mod.da izbrise post jer sam shvatio sta moram napraviti posto je tema na krivome mijestu.

Moš kupit ovak nešt

http://www.ebay.com/itm/USB-IEEE-802-11B-G-Wireless-WiFi-Dongle-Bridge-Vonets-VAP11G-Dreambox-XBox-PS3-/150703533665?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2316a16e61

Prije spajanja na DB spojiš ga na komp i sa priloženim softverom ga skonfaš, onda ga spojiš na DB

Ethernet iz njega uštekaš u DB, USB također uštekaš u DB ali USB je tu samo radi napajanja (ako se ne varam DB ima USB a ako i nema u vonets se može uštekati bilo kakav drugi nisko-naponiski izvor)