Nema potrebe da me rijedjas ja samo zelim da cujem misljenje drugih i necu da vas lazem i da kaze odlicno kad mi je preskupo.Stavljam yagi 20db pa vam javljam kako je proslo.A sto se tice linka tu se raspravljalo o kvalitetima pireli rutera koji u mne daje t-com.
dragi prijatelju ne znam što je tebe uvrijedilo niti mi je bila namjera da te vrijeđam. ako si se nekom mojom izjavom našo povrijeđen onda oprosti.
daj nam tu nabaci sliku, model, ili bilo kakvu pouzdanu informaciju da posjedučeš 20dBi Yagicu.
osobito me zanima dimezija iste.
opet sam cijeli link pročitao i nikako da nađem neš pametno o tom pireliju... ono o čem se tamo piše je potpuno nebitno za ovu temu i tebe.
jedina korisna star je da je jedan tip naveo model tog pirelija s kojim opet niš ne znam.
tj ako je to taj DRG-a225g onda sa slike vidi da nema antenu. to je vrlo moguće jer dosta lijepo izgleda pa bi mu antena samo nagrđivala dizajn.
ako sam dobro zaključio, onda ti garantiram da se nemoraš uopće penjat na krov i postavljat tu Yagicu sve i da ima 30dBi jer se nećeš nakačit na kolegu s njom.
kako se u WiFi-ju ništa ne može 100% sigurnošću tvrdit dok se ne provjeri u praksi ti nam javi i prezentiraj što si dobio.