WiFi.HR Forum
04:32 05.02.2012. *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Prijava Registracija  
 Str: [1] 2   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Odg: MIKROTIK-HRVATSKA hahaha  (Posjeta: 2161 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
otok
WiFi početnik
*

Reputacija: +1/-1

Spol: Muški
Mreža: OTOK-WIRELESS

« : 08:32 07.02.2009. »

a nikako bacili u vodu 340,00 KN i eto

A ti mara nitko nije dužan od članova udruge da dežura kraj vašeg računala kad će vam "internet" prestati radit i da vas ponovo spoji.
Ako netko nezna osonve o umrežavanju, a  ako to netko nezna nitko od aktivnih članova nije dužan da vam DEŽURA kraj računala.

Isto tako 40% vas koji me nazove i veli neradi mi internet i treba vam 20 minuta da pronađete CONTROL PANEL.....o čemu onda da mi razgovaramo
Evidentirano

XmiX
WiFi ovisnik

Reputacija: +3/-1

Mreža: WiFiHR

« Odgovor #1 : 17:01 10.02.2009. »

Molim Vas lijepo sve prisutne u ovom topicu kao i na forumu!

Ukoliko imate primjedbe ili niste zadovoljni sa nekom firmom da to jasno iznesete sa argumentima!

Piskaranja ova firm ovo ona firma ono bez argumenata se nece tolerirati!

Nekazem da netko nije zakacen za nesto ali molim da se to lijepo argumentira, u protivnom ce topic biti izbrisan!

Lijep pozdrav,
Robert
Evidentirano

Robert Šmorhaj - XmiX
Stavovi i mišljenja iznesena u postovima na ovome forumu su isključivo moja vlastita !!!
mara009
WiFi početnik
*

Reputacija: +0/-0

« Odgovor #2 : 19:32 11.02.2009. »

A ti mara nitko nije dužan od članova udruge da dežura kraj vašeg računala kad će vam "internet" prestati radit i da vas ponovo spoji.
Ako netko nezna osonve o umrežavanju, a  ako to netko nezna nitko od aktivnih članova nije dužan da vam DEŽURA kraj računala.

Isto tako 40% vas koji me nazove i veli neradi mi internet i treba vam 20 minuta da pronađete CONTROL PANEL.....o čemu onda da mi razgovaramo

nisam clan tvoje udruge, ali se ljudi zale da placaju clanarinu a pristupne tocke i po tjedan dana bez ikakove najave nerade,znaci nije control panel problem!!! uvjek je problem u drugome a ne u nama, i nasim radnjama!!
Evidentirano
fire
WiFi ovisnik

Reputacija: +6/-2

Mreža: medimurje wireless

« Odgovor #3 : 14:29 12.02.2009. »

nisam clan tvoje udruge, ali se ljudi zale da placaju clanarinu a pristupne tocke i po tjedan dana bez ikakove najave nerade,znaci nije control panel problem!!! uvjek je problem u drugome a ne u nama, i nasim radnjama!!
Kolko znam to je udruga, a ne firma. Ako ne radi pristupna tocka neka ju clanovi poprave.
Kako mrzim takve ljude koji misle da je sve mora biti po njihovom ako su plaitli 100kn godisnje clanarine a prstom nebi maknuli.
Evidentirano
Bego
WiFi entuzijast
**

Reputacija: +3/-4

Mreža: Udruga PING

« Odgovor #4 : 14:53 12.02.2009. »

Nas ima preko 500 a 3 su stalno aktivna i na 10-tak možemo računati kad nešt zatreba. Ostali dežuraju na telefonu i umjesto da pitaju da li treba neka pomoć, pitaju "A kad će proraditi..." i sl.
Uzalud kaj objašnjavamo da smo Udruga i da radimo isključivo u svoje slobodno vrijeme. Na žalost znam da je svuda tako i da se to neće promjeniti...
Tako da mara009 pokušaj nešt pomoći ili napraviti pa će ti biti jasno kad se trudiš i mučiš pogotovo po ovoj hladnoći i onda te netko tak podje.... Ni HEP ti nemože dati 365 dana u godini struje a pogotovo stalnog napona kaj nas po ljeti zeza i blokira servere a velika su i profitabilna firma za razliku od nas tu!
Evidentirano

srecko
WiFi ovisnik

Reputacija: +6/-0

Mreža: FENIKS-SD

« Odgovor #5 : 20:26 12.02.2009. »

Najgore je što se skrenulo sa teme, a da nakraju nismo ništa saznali. Sve to na kraju ispada rekla-kazala.
Evidentirano
Zvonimir
Sr. Member

Reputacija: +14/-0

Mreža: Pojatno wireless

« Odgovor #6 : 17:04 14.02.2009. »

Ja sam recimo narucio MT u 11 mjesecu, uplatio i dan danas mi nije dosla licenca (mikrotik - hrvatska). Slucajno sam se sjetio samo zbog ovog topica i isao poslati mail, sad sam im poslao dokaz o uplati i bolje im je da mi posalju MT key....
Evidentirano

otok
WiFi početnik
*

« Odgovor #7 : 17:59 14.02.2009. »

Mislim da nije problem što se tiće novaca. 
300,00 kn nije problem sam ću iz svog đepa namiriti ono što sam skrivio.

Ali na tako jeftin i Balkansko orijentiran naćin da te netko uzima ....  ma ići ćemo mi u P.M a ne EU sa takvima (inaće misle nevidi me pa me zaboli...)

Evidentirano

otok
WiFi početnik
*

« Odgovor #8 : 18:04 14.02.2009. »

Samo da zahvalim osobi pod Nadimkom BEGO i FIRE jer kako vidim da razumiju problem koji se dešava inaće u svim Udrugama tako da im je vjerovatno to manje više poznato iz osobnog iskustva
Evidentirano

Bego
WiFi entuzijast
**

Reputacija: +3/-4

Mreža: Udruga PING

« Odgovor #9 : 15:05 15.02.2009. »

Mi smo dosta radili u zadnjih mjesec - dva s njima i do sad nismo imali nikakvih problema... Očito ima i svijetlih primjera  Smješko
Evidentirano

Zvonimir
Sr. Member

Reputacija: +14/-0

Mreža: Pojatno wireless

« Odgovor #10 : 19:05 16.03.2009. »

Zaboravio napisati da sam razrijesio misteriju sa Mikrotik Hrvatska i uredno su poslali licencu, ali im je trebalo... uglavnom, sve pet.
E sad, ljudi moji, nama cesto rikavaju diskovi (vani su na otovrenom i stradavaju. Jel ima gdje CF to IDE za kupiti sa CF karticom? Ono, ili ako netko moze naruciti po nekoj normaloj cijeni izvana, nek se javi na PM.
Evidentirano

fire
WiFi ovisnik

Reputacija: +6/-2

Mreža: medimurje wireless

« Odgovor #11 : 19:13 16.03.2009. »

Ima ih, npr
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.711
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10310
cijene su s postarinom.
Evidentirano
srecko
WiFi ovisnik

Reputacija: +6/-0

Mreža: FENIKS-SD

« Odgovor #12 : 19:51 16.03.2009. »

Ovaj prvi imam ja, i potpuno zadovoljan, radio je na nekoliko raznih MB.
Meni se ipak više sviđa ovaj koji se upikne direktno u konektor MB.
Evidentirano
dajhard
Hero Member

Reputacija: +67/-7

Mreža: WiFiHR

« Odgovor #13 : 21:27 16.03.2009. »

ebay .. dual CF to IDE, 1.99 bucksa
Evidentirano
Pizzonia
WiFi početnik
*

Reputacija: +0/-0

Mreža: Z-WiFi

« Odgovor #14 : 22:31 16.03.2009. »

Dečki, jel' bi ovo http://www.chipoteka.hr/www_new/modules/moduli/shop/product.php?sifra=7501000058 moglo biti to?
Evidentirano
 Str: [1] 2   Gore
  Ispis