eh nebi se nikad spojili, vjerojatno istina. al bio sam i ja pokraj, ak se sjećaš kasnije smo se našli u kafiću nino u čakovcu. al bormeš nije bio on jedini, kasnije je tadašnji predsjednik linkao irc-eve i ostalo... podpredsjednik je od početka bio protiv tog linka, jer je iz prijašnjih iskustava naučio kako bude to funkcioniralo i kako bude opet nakraju završilo... komunicirali jesmo i sve je to super funkcioniralo. ali ponavljam, kad smo provukli link pušćine-kerman, priznaj vi niste ništa napravili da bi link bio punokrvan. rekli ste da s vaše strane nitko nema volje niti interesa to slagati (tada preko 400 članova i 20-ak admina

)... ako se želimo spajati kao vaši klijenti na vašu 5-giga sloticu, nek se spajamo, ako ne, ne moramo. i od onda se link gasi...
nažalost... malo sam preuranjeno napisal za onu antenu koja još stoji u pušćinama okrenuta prema kermanu. ovaj vikend ju koristimo u druge svrhe, novi link... tako da... druge godine ako se odlučite za pravu suradnju, kontaktirajte nas, znate gdje nas možete naći.
ovo za frekvencije moraš kontaktirati nekoga od naših admina, ja nisam taj nažalost, al budem prenio!
p.s. kak smo nastavili ovo nema veze s wimax debaklom, pa nek admini dostojno promijene naslov topica ak nije problem --> međimurje - mala švicarska u wirelessu