WiFi.HR Forum
03:16 05.02.2012. *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:
 
   Forum   Pomoć Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: UPOZORENJE  (Posjeta: 1099 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
picasso
WiFi entuzijast
**

Reputacija: +1/-0
Offline Offline

Postova: 88


« : 22:35 09.02.2008. »

AKO VAM DOJDE MAIL OVAKVOG SADRŽAJA:

Citat:
** Your e-gold Account Blocked from Incoming Spends. **

Items updated: Blocked from Incoming Spends
Time of update: 2/9/2008 5:30:32 AM GMT

A Block has been applied to your e-gold Account.
No payment can be made to this account while a block is in place.
If you have any questions regarding this block, please direct them
to your intended counterparty rather than to e-gold.com.

To remove Block from your e-gold Account, you must verify your ID
by clicking this link:
Remove Block from e-gold Account

This automatic email notice lets you know that modifications have been
made to the Account Information settings for your e-gold account. The
current settings for your account can be viewed at the e-gold website by
choosing the Account Info menu selection while accessing your account.

Please do not reply to this automatically generated email message.

I ODVEDE VAS NA OVAJ URL

Kod:
http://72.55.137.237/~cr4pr3ch/acct/login.php

NEMOJTE SLUCAJNO UPISIVATI SVOJU LOZINKU!!!
TO JE PRIJEVARA TZV. FAKE LOGIN PAGE.!!!(JA TO ZNAMJER SAM JA TO RADIO ZA MSN).
 UGLAVNOM VI UPISETE SVOJU LOZINKU I AUTOMATSKI SE TA LOZINKA POSALJE VARALICI NA MAIL ILI SERVER A VAMA IZBACI DA STE UPISALI POGREŠNU LOZINKU.


P.S.kako cete znati ako nije prijevara:
otvorite stranicu

Kod:
https://www.e-gold.com/acct/login.html

i vidjet cete da stranica ima cretifikat(izvrsite provjeru ako zelite)
a ako otvorite
Kod:
http://72.55.137.237/~cr4pr3ch/acct/login.php

vidjet cete da nema certifikata.
Evidentirano
Stormer
WiFi ovisnik
***

Reputacija: +4/-0
Offline Offline

Spol: Muški
Mreža: e-Baranja
Postova: 126



« Odgovor #1 : 16:34 18.02.2008. »

Slicnu stvar sam ja dobio na paypal acc.... dobio sam odjednom mail da sam dodo novi email u account ... ali bilo mi je cudno (ne koristim sam acc) pa sam ono preso misem preko linka koji ti u mailu daje... isto je bio ip tipa. Namjerno sam oso na link i upiso bezveze podatke... Zamisli logina te i zamoli da ponovis podatke od kreditne kartice Jezik
Evidentirano
Zvonimir
Sr. Member
****

Reputacija: +14/-0
Offline Offline

Spol: Muški
Mreža: Pojatno wireless
Postova: 277



WWW
« Odgovor #2 : 08:42 19.02.2008. »

Vec su ga prijavili, suspended page Sirast
Evidentirano

 Str: [1]   Gore
  Ispis  
 
Powered by Simple Machines