test koji je radjen s alixima, rb600 i jos neki manji rb kaze za alixa:to je dobiveno s uredjajem na krovu. i pise da su 2 turbo A moda bila gore(pretpostavljam da je i nstream ukljucen).
malo sam prico s deckima iz zgw-a, svi ga hvale i preporucuju...i sad sam vec jakoo nabrijan da ga idem uzimat, pa kud puklo da puko 
95% CPU usage za 70 Mbps je katastrofalno loš rezultat. Tko je to testirao? Može link?
AR71xx CPU @ 680MHz (RouterStation, RB433AH) pojede 70 Mbps s 30% CPU usage.
Ja sam uspio testirati 2 x Super A @70 Mbps + LAN (3 simultana transfera kroz RB: lan1, wlan1, wlan2; treću karticu nisam imao) i dobio CPU usage od cca 70-80%.
RB600 sam isto tada testirao u identičnim (realnim) uvjetima (zamjenio RB433AH s RB600) i dobio poražavajuće rezultate.
Sutra stižu RouterStation-i is Praga (
www.i4wifi.cz).
Inače, mi imamo stari WRAP koji goni 2 linka. Jedan je Super A, drugi je G. Kad smo ga onda testirali, ispalo je da za 2 SuperA linka nema dovoljno safta. Geode 500MHz bi trebao bit dovoljan za 2 x SuperA @max throughput. Spominjem WRAP jer je to ALIX.
Naravno, dosta toga ovisi o kernelu i driveru i na kojim način koriste dotičnu arhitekturu.