SAda nemam model pojacala al ide i b i g.
A zasto je antena tako jeftina (ispod 300 kn)?
Grad mi je na dlanu pa dolazom na ideju - nabaviti rotor za antenu malo se igrat sa wardrivingom ili to sada ispada warsitting

Jos jedno pitanje za znalce. Ako mi je u seriju ap 100mw i dodam taj 2w dali se snage zbrajaju - pitam tk toliko jer me zanima a kuzim da bi dobio 3 dbi nakon ona 2w trebam jos 2w. E sads ako igubim na konektore 1-2 dbi ispada glupo uopce misliti o tome ali eto...
wavearene su jeftine jer su u principu lose.. dobro ne bas doslovno lose, ja ih koristim, al nevalja sto nemaju nosac koji moze narihtavati kut elevacije kad se pritegnu dva U vijka za stup ... jedan mi se cini nekako preslab, s obzirom da se desavalo da pucaju sarafi.... tako da si osuđen na vlastiti dizajn nosaca ili na nekoliko dB gubitka jer ne mozes narihtati elevaciju kako spada... s druge strane evo jednog mjerenja
http://www.pulawireless.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=178&Itemid=52pojacalo od 2 W mu je vjerovatno max snaga koju moze dati.. to ti znaci da si na izlazu dobio 33 dBm... ono sto je s ulaza AP-a ti se ne zbraja.. ako imas konektor s 2 dB gubitaka, nakon njega ti je snaga 31 dBm odnosno 1259 mW ili 1.259 W