blackone
WiFi početnik
Reputacija: +1/-1
Mreža: Wireless Čepin
|
 |
« : 19:18 15.04.2010. » |
|
U tjeku su prgovori iz firme Medija iz Čepina i firme ubiquita da postanu distributeri njihovih proizvoda u Hrvatskoj cijene će biti iste ko iz mađe možda i niže a prednost je to što nemorate ić u mađu nego samo preko web šopa naručite i roba dođe poštom il nekim drugim putem pa sad smo na fazi šta nam treba od robe i koja količina pa me zanima šta vi mislite šta treba da se sve naruči od opreme potrebno za naše wireless mreže? Mislili smo naručit bullete svakako i ruterstatione s minikarticama sad šta vi preporučate da naručimo i jel mislite da će se to moči prodavat dobro u hr?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
dajhard
Hero Member

Reputacija: +67/-7
Mreža: WiFiHR
|
 |
« Odgovor #1 : 20:37 15.04.2010. » |
|
RS Bullet2 Bullet5 M CM9 u.fl-to-minipci PoE injektor Power supply 24V/19W
AFAIK, ovog nikad dosta
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Zvonimir
Sr. Member

Reputacija: +14/-0
Spol: 
Mreža: Pojatno wireless
|
 |
« Odgovor #2 : 20:42 15.04.2010. » |
|
Ako je to istina i ako se ostvari, onda se ja neću zamarati sa šveranjem itd itd. Kao što je dajhard napisao ova oprema bi bila OK, ali vjerujem da ima i drugačijih želja.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
blackone
WiFi početnik
|
 |
« Odgovor #3 : 20:51 15.04.2010. » |
|
kao što sam rekao trenutno smo u fazi dogovora šta nam treba od opreme i količina tako da možemo se dalje dogovarati oko cijene, dovoza itd. napravit čemo detaljan popis onog što nam najviše treba i što će se najviše prodavat. Javili su nam da su zainteresirani za suradnju pa se nadam da će i biti nešto od toga nakraju, ako uspije to sve javim vam kad stigne roba i cijene i di možete naručiti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Shut
WiFi ovisnik

Reputacija: +6/-1
Spol: 
Mreža: PSWireless
|
 |
« Odgovor #4 : 21:45 15.04.2010. » |
|
http://www.ubnt.com/airgridmene bi ovo interesiralo te naravno bullet2
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
viss02
WiFi početnik
Reputacija: +0/-0
|
 |
« Odgovor #5 : 09:41 16.04.2010. » |
|
Podržavam ovu temu i nadam se da neće ostati samo na forumu!
Onda sigurno necu više korisnicima stavljati airlive i canyon opremu. A i airgrid me jako interesira s obzirom da nisam zadovoljan sa linkom na 5Ghz nadam se da će ovo biti uspješno!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Shut
WiFi ovisnik

Spol: 
|
 |
« Odgovor #6 : 10:30 16.04.2010. » |
|
ja sam zadovoljan svojim linkovima ali imam na par mjesta po 12 metara kabla za antenu...a tu su gubitci...kolko-tolko a s airgridom toga nebi bilo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
dajhard
Hero Member

Reputacija: +67/-7
Mreža: WiFiHR
|
 |
« Odgovor #8 : 11:53 16.04.2010. » |
|
Vid na slici, dipol 27ice krivo okrenut.  Kaj ne valja s tim Bulletom na 5 GHz? Kakvi su problemi u pitanju? Ja sam isfurao par Bullet2 i sve samo najbolje o njima mogu reć.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Shut
WiFi ovisnik

Spol: 
|
 |
« Odgovor #9 : 21:25 16.04.2010. » |
|
nisam baš iskusan s bulletima,zasada imam jednog na mreži i zakačen je na sloticu kao AP i radi fino,sasvim zadovoljavajuće... jedino dok ga stavim u router mod tamo pod networking onda mu je valjda to previše malo,tj dok je jedan samo spojen radi dobro a dok se više ljudi spoji nastaju problemi,pa sam ga stavio u bridge i radi predobro
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
master Yoda
WiFi entuzijast

Reputacija: +3/-0
Mreža: grwireless
|
 |
« Odgovor #10 : 11:52 17.04.2010. » |
|
Stupio sam i ja sa njima jednom daavno u kontakt oko uvoza njihove opreme. Izračunali smo da nam treba oko 50 k$ da bi se uvoz isplatio, a mislim da i ne isporučuju opremu ispod 2o k$! Da bi ispunili ekskluzivno pravo uvoza moraju se ostvariti neki njihovi kriteriji (barem je tako bilo)! Ja bullete uzimam iz njemačke preko frenda, ali je problem što ih moram čekati kada ih naručim.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dac
WiFi ovisnik

Reputacija: +9/-0
Mreža: Bjelovar WiFi
|
 |
« Odgovor #11 : 07:09 19.04.2010. » |
|
http://www.aros.hr/prodaja.htmlsvojevremeno sam ih kontaktirao, ali nisu mi mogli ništa ponuditi jer su taman naručivali i čekali da roba dođe. ali eto, diče se logom Ubiquitija. možda se nešto negdje pomaklo od onda 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Shut
WiFi ovisnik

Spol: 
|
 |
« Odgovor #12 : 09:01 19.04.2010. » |
|
http://www.aros.hr/prodaja.htmlsvojevremeno sam ih kontaktirao, ali nisu mi mogli ništa ponuditi jer su taman naručivali i čekali da roba dođe. ali eto, diče se logom Ubiquitija. možda se nešto negdje pomaklo od onda  ista prića i kod mene
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dac
WiFi ovisnik

Reputacija: +9/-0
Mreža: Bjelovar WiFi
|
 |
« Odgovor #13 : 09:56 19.04.2010. » |
|
dok oni kilave, drugima posao cvjeta 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
blackone
WiFi početnik
|
 |
« Odgovor #14 : 13:11 28.04.2010. » |
|
cm9 kartica koliko sam vidio neproizvodi ubiquit. jel preporučate neke njihove kartice minipci?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|