WiFi.HR Forum
04:33 05.02.2012. *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4] 5   Dolje
  Ispis  
Ova tema nije ocjenjena!
Niste ocjenili ovu temu. Odaberite ocjenu:
Autor Tema: iskustva sa Alfa AWUS036H 1000mW  (Posjeta: 4102 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
burke
WiFi ovisnik

Reputacija: +13/-2

Mreža: Pescenica WiFi

« Odgovor #45 : 20:03 19.05.2010. »

još malo pa bu on u Faraday-evu kavezu  Sirast
Evidentirano
mrtvak
WiFi početnik
*

Reputacija: +1/-8

Mreža: wireless slatina

« Odgovor #46 : 20:15 26.05.2010. »

Evo nije me dugo bilo cekao sam opremu i napokon je stigla e sad imam brdo opreme tipa breezenet DS.11 i hrpu nekih kartica u koje se guraju PCMCI wireless kartice i nemam pojma kako to radi pa ako je netko zainteresiran prodao bi vecinu opreme

http://www.retrevo.com/search/v2/jsp/mytrevo/myTrevo.jsp?page=man
ovdje mozete skinuti opis i upute za rad te opreme
Evidentirano
mrtvak
WiFi početnik
*

« Odgovor #47 : 20:20 26.05.2010. »

e ovako imam i 9 komada ovog cuda! http://www.tslab.ssvl.kth.se/csd/projects/0009/e_wp-ii.pdf
Evidentirano
mrtvak
WiFi početnik
*

« Odgovor #48 : 20:30 26.05.2010. »

i 30 komada ovoga http://www.teledata.com.uy/productos/pdfs/wirelessout/KN150_250.pdf

pa ako netkom treba neka se javi
Evidentirano
burke
WiFi ovisnik

Reputacija: +13/-2

Mreža: Pescenica WiFi

« Odgovor #49 : 22:18 26.05.2010. »

i 30 komada ovoga http://www.teledata.com.uy/productos/pdfs/wirelessout/KN150_250.pdf

pa ako netkom treba neka se javi

Izgleda kao rashod
Ja nedavno bacio 10 tak Orinocoa (to ti je ko Karlnet) i par Tsunamija
Uglavnom neiskoristivo osim ak misliš delat dost dugačke linkove sa velikom letencijom i sporom ali sigurnom vezom jer su oni imali TurboCell

Uglavnom furda za djelove, iskoristive špule, naponski regulatori i ethernet transformatori.

Evidentirano
Krekiwifi
WiFi početnik
*

Reputacija: +0/-1

« Odgovor #50 : 02:04 03.09.2010. »

A gdje kupit Alfu u RH
Gledam po netu i neki vise hvale N3
Evidentirano
medium
WiFi početnik
*

Reputacija: +0/-1

Spol: Muški

« Odgovor #51 : 20:50 18.10.2010. »

Slušajte gospodo forumaši !

Ako želite i dalje kačiti se na druge preko tih Vaših ALFI, pripremitese za šok a to je:

T-Com i druge Telekom kompanije u hrvatskoj napravili zajedničku suradnju i nabavili opremu za lociranje ilegalnog kačenja na korisnike koji legalno koriste internet i za to naravno i plaćaju uslugu.

Još jedno upozorenje: Donešen je zakon koji otprilike kaže ovako: Ako se bilo tko na nezakonit način prikopča na legalnog korisnika koji ima WIFI router bilo da je korisnikova mreža zaštićena ili nezaštićena, sam pokušaj nezakonitog konektiranja bez znanja korisnika koji legalno koristi usluge WIFI konekcije - kaznit će se novčanom kaznom od 20.000.00 do 40.000.00 kuna pa vi sada izvolite.
Evidentirano
PuW
Sr. Member

Reputacija: +20/-2

Mreža: PulaWireless/Sava

« Odgovor #52 : 20:56 18.10.2010. »

ajd stavi link sa službene stranice Sirast ovako mi visi u zraku...

p.s. ako se budu kacili s nekim drugim karticama onda je ok? Smješko
Evidentirano
dajhard
Hero Member

Reputacija: +67/-7

Mreža: WiFiHR

« Odgovor #53 : 12:54 19.10.2010. »

Čemu tolka frka?  Š?

Nedozvoljeno spajanje na nečiji wireless je krađa jednaka nedozvoljenom spajanju na nečiji priključak za struju, vodu, plin, telefon, odnosno krađi novca iz novčanika.
Jedino kaj je ovo lakše jer je "bez žice".  Cerim se

Upali LOG, snimi MAC adrese. Poveži MAC adresu s osobom i traži odštetu. Sad, kolko ćeš s tim dogurat u našoj maloj banana državi, to je druga priča.

A sad, što je T-Com nabavio... mislim da je bolje ne ulazit u raspravu.  Cerim se

P.S. Svi ovi s alfom su bezopasni. Gori su ovi bez alfe.  Cerim se
Evidentirano
master Yoda
WiFi entuzijast
**

Reputacija: +3/-0

Mreža: grwireless

« Odgovor #54 : 15:09 19.10.2010. »

Ako želite i dalje kačiti se na druge preko tih Vaših ALFI, pripremitese za šok a to je:

T-Com i druge Telekom kompanije u hrvatskoj napravili zajedničku suradnju i nabavili opremu za lociranje ilegalnog kačenja na korisnike koji legalno koriste internet i za to naravno i plaćaju uslugu.

Još jedno upozorenje: Donešen je zakon koji otprilike kaže ovako: Ako se bilo tko na nezakonit način prikopča na legalnog korisnika koji ima WIFI router bilo da je korisnikova mreža zaštićena ili nezaštićena, sam pokušaj nezakonitog konektiranja bez znanja korisnika koji legalno koristi usluge WIFI konekcije - kaznit će se novčanom kaznom od 20.000.00 do 40.000.00 kuna pa vi sada izvolite.

Koji je to uređaj? Laptop sa Backtrackom?

Kad je donesen takav zakon? U zadnje vrijeme u saboru samo slušam prepucavanje tko je korumpiraniji i sl.!

To što si napisao ne nosi vodu, takav zakon naravno postoji kao što je dajhard napisao samo se ne primjenjuje jer je tehnički skoro neizvedivo.Jednom riječju floskula od posta!
Evidentirano
Bas
Sr. Member

Reputacija: +14/-1

Spol: Muški
Mreža: WiFiHR

« Odgovor #55 : 23:09 19.10.2010. »

Joj daj molim te... Screenshoot or id didn't happen Smješko sve mi se čini da je ovo iz frustracije i nemoći napisano...

A za hrabre, tu je oprosnica, to je sad aktualno ionako hehe
Evidentirano

search engine čini čuda
Roby86
WiFi početnik
*

Reputacija: +0/-0

Mreža: T-Com

« Odgovor #56 : 11:04 30.01.2011. »

Pozdrav ekipa!

Imam problem vezano za instalaciju drivera za dotičnu karticu(Alfa AWUS036H) na Win 7 x64 OS.
Probao sam sa driverima sa službene stranice, znači i Normal i Power Control verziju, instalira se uredno AWUS aplikacija i driver, ali ne prikazuje nikakve mreže kada otvorim AWUS WLAN manager.
Probao sa običnim Realtekovim driverima, pošto je takav čip unutra, ista priča. Ugasio sam internu bežičnu karticu unutat laptopa(Atheros čip), ista stvar. Pobrisao sam sve kompletno(sve verzije drivera i aplikacija od AWUS-a)
i preko Windows updatea dao da skine driver. Skine ga, ali i dalje ništa. Zelena lampica uopće ne blinka, nista.

U Ubuntuu radi bez frke, instalirao drivere i sve 5.  Trazio sam po forumima, ali nisam nasao nista vise pametno. Ako itko zna, molio bi pomoć.  Cool Thx!
Evidentirano
brankic
WiFi početnik
*

Reputacija: +0/-27

Mreža: T-com

« Odgovor #57 : 15:38 30.01.2011. »

najbolje ti je da deinstaliras sve drivere.
Ustekas alfu i ideü na windows update
windows 7 ti sam skine driver
Evidentirano
brankic
WiFi početnik
*

Reputacija: +0/-27

Mreža: T-com

« Odgovor #58 : 15:45 30.01.2011. »

Da i ja to zovem krađom . Ali neka si ljudi stave zaštitu na WPA2 pa neće biti problema.

Evidentirano
Roby86
WiFi početnik
*

Reputacija: +0/-0

Mreža: T-Com

« Odgovor #59 : 15:49 30.01.2011. »

najbolje ti je da deinstaliras sve drivere.
Ustekas alfu i ideü na windows update
windows 7 ti sam skine driver

U prethodnom postu sam već napisao da sam to napravio, ali bez uspjeha.  Osramoćen
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4] 5   Gore
  Ispis