mi smo takoder testirali taj n standard na mikrotiku al isto tako dobili vrlo lose rezultate. Koristili smo kartice 2xr52n, amd5000+ i p4 3000Mhz. Takoder test smo radili u sobi i nekad dobili brzine do 150mbps dok drugi dan s istim postavkama i nista ne dirano jedva 50mbps...takoder link pucao, ping dosta varirao
kolko znam decki iz MW-a su jedan svoj stvarni link prebacili na n standard i kolko mi je poznato na pocetku je radilo dobro dok sada imaju također probleme...mozda da se neko od njih javi pa kaze kakva je stvarna situacija
također mogu reci da smo poceli koristi mimo od ubiquita jer nam mikrotik digao zivce

pa tako korisitmo airmax sektor antene dok za cliente nanostation, nanostation loco i airgrid...mogu reci da smo vrlo zadovoljni...brzina do 7MB ide bez problema dok je kod testiranja te iste opreme u svrhu linka brzina isla i do maksimalnih 100mbps...
jedina mana ovih uređaja je to sto imaju lan port 100mbitni pa nije moguce dobiti vece brzina a prema svemu bi maximalna brzina bila i veca od tih 100mbps i naravno jos jedna mana je to da te opreme koliko mi jepoznato jos nema i hr

. Link u stvarnoj situaciji s ovom opremom nismo testirali bas iz tog razloga jer znamo da brzinu vecu od 100mbps ne mozemo dobiti sto nam je ipak malo premalo posto vec clienti na mrezi postizu skoru tu istu brzinu, pa prema tome cekamo mikrotik da malo usavrsi tu svoju tehnologiju jer za sada jos to ne radi kak treba
pratim malo i ovaj forum pa također vidim da nekima radi dok nekima s istim postavkama ne radi
http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?f=7&t=32143&start=700ak neko zna nest vise o tom novom standardu i kako ga podesiti slobodno napise da i mi ostali mozemo posloziti kod sebe