Zvonimir
Sr. Member

Reputacija: +14/-0
Spol: 
Mreža: Pojatno wireless
|
 |
« : 08:26 14.01.2008. » |
|
Vidim da neke udruge koje su dio HRFreeneta imaju mogućnost međusobnog spajanja preko Carnetove infrastrukture, zvuči interesantno, no iskreno, kakva je situacija sa tim HRFreenetom? Stranice već duže vrijeme mrtve, jel ima netko osobnog iskustva da napiše što se s time događa, jel to funkcionira i ako su stvarno povezane, kojom brzinom, kako, koji uvjeti itd. Pozdrav!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
burke
WiFi ovisnik

Reputacija: +13/-2
Mreža: Pescenica WiFi
|
 |
« Odgovor #1 : 21:57 14.01.2008. » |
|
Koliko sam čuo Carnet je nažalost otkazao ugovor. Sad pričalo se nešto o metronetu. Mejlaj Kiku ili čekaj konkretan info od njega.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Nikola
WiFi entuzijast

Reputacija: +2/-1
Spol: 
Mreža: KAWireless Karlovac
|
 |
« Odgovor #2 : 10:12 17.01.2008. » |
|
Koliko je to sigurno da je Carnet otkazao ? Nikola www.kawireless.hr
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Bas
Sr. Member

Reputacija: +14/-1
Spol: 
Mreža: WiFiHR
|
 |
« Odgovor #3 : 13:14 17.01.2008. » |
|
Kao što je Burke rekao, najviše o tome će Kiko znati.
btw burke hvata vas iz Karlovca preko godinu dana, posalji mu poruku ako ti se da
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
search engine čini čuda
|
|
|
Nikola
WiFi entuzijast

Reputacija: +2/-1
Spol: 
Mreža: KAWireless Karlovac
|
 |
« Odgovor #4 : 13:48 17.01.2008. » |
|
Ma ja sam se ovaj tjedan nasao sa Vedranom Vujasinović i predao mu papire za hrfreenet pa smo razgovarali o tome. Inace na nasim web stranicam radi onaj prozorcic za kontakt tako da smo otovreni za sve vrste komunikacije. A za one koji neznaju nikola.bratic@kawireless.hr 091/510-9963
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
burke
WiFi ovisnik

Reputacija: +13/-2
Mreža: Pescenica WiFi
|
 |
« Odgovor #5 : 21:44 17.01.2008. » |
|
Ma ja sam se ovaj tjedan nasao sa Vedranom Vujasinović i predao mu papire za hrfreenet pa smo razgovarali o tome. Inace na nasim web stranicam radi onaj prozorcic za kontakt tako da smo otovreni za sve vrste komunikacije. A za one koji neznaju nikola.bratic@kawireless.hr 091/510-9963 Kroz prozorčić sam slao valjda 10-tak poruka al nikad odgovora. Mob sam zvao pročle godine u listopadu i javljalo je da je pristup broju onemogućen. Ajd budem zvao sutra....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Zvonimir
Sr. Member

Reputacija: +14/-0
Spol: 
Mreža: Pojatno wireless
|
 |
« Odgovor #6 : 08:21 18.01.2008. » |
|
Kroz prozorčić sam slao valjda 10-tak poruka al nikad odgovora. Mob sam zvao pročle godine u listopadu i javljalo je da je pristup broju onemogućen.To se zove jednosmjerna komunikacija  )))
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
markan
WiFi početnik
Reputacija: +0/-0
Mreža: BsWireless
|
 |
« Odgovor #7 : 15:56 08.10.2008. » |
|
Jel moze netko reci sto je sa projektom HrFreeNet? Jel palo sve u vodu ili se vodi kao poluzivo? Na webu je vec 2 godine glavna vjest What is Lorem Ispum? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
fire
WiFi ovisnik

Reputacija: +6/-2
Spol: 
Mreža: medimurje wireless
|
 |
« Odgovor #8 : 16:20 08.10.2008. » |
|
Ja bi rekao da je sve palo u vodu. Sad je vec dosta hrvatske povezano u jednu mrezu preko wirelessa.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Bas
Sr. Member

Reputacija: +14/-1
Spol: 
Mreža: WiFiHR
|
 |
« Odgovor #9 : 16:45 08.10.2008. » |
|
barem sjeverozapadni dio 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
search engine čini čuda
|
|
|
markan
WiFi početnik
|
 |
« Odgovor #10 : 08:05 09.10.2008. » |
|
A je da, ali sto sa djelovima koje je nemoguce linkat preko wlan-a?
Kuda cemo Istru i primorje spajat sa SZ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
fire
WiFi ovisnik

Reputacija: +6/-2
Spol: 
Mreža: medimurje wireless
|
 |
« Odgovor #11 : 08:42 09.10.2008. » |
|
Ako sam dobro vidio istra i zadar su spojeni. A cini mi se da postoji mogucnost da se spji SZ hrvatska s istrom. Vidjet cemo sljedece godine sto ce biti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
markan
WiFi početnik
|
 |
« Odgovor #12 : 23:14 10.03.2009. » |
|
Ajde, gurajte to onda naprijed!!! BsWireless (Baska) je za sad linkan sa Rabom, Vrbnikom, Krasom i Rijekom, a u tjeku su pregovori za spajanje sa Pula Wireless. Time je zaokruzen kvarner odnosno sjeverna obala. Dajte da se nakacimo na SZ HR!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PuW
Sr. Member

Reputacija: +20/-2
Mreža: PulaWireless/Sava
|
 |
« Odgovor #13 : 20:56 19.03.2011. » |
|
Alo ljudi, ima li forumaša koji se spajaju mađusobno preko HrFreeNet-a? jabi samo bacio update da PulaWireless trenutno nije spojena jer je pokvaren link, ali ce se realizirati u naredna 2 tjedna pa bi volio malo traceroutati da vidim do kuda sve to ide 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Antonio_mMw
WiFi entuzijast

Reputacija: +13/-3
Mreža: mMw
|
 |
« Odgovor #14 : 18:34 20.03.2011. » |
|
raspitivao sam se i ja pod kraj prosle godine i pocetkom ove oko hrfeenet-a pa dobio odgovor kako se uskoro krece sa nekim konkretnim poslovima pa budemo vidli dal bude uopce sta s toga il nist. inace stranice su im katastrofa tak da bi prvo morali malo poraditi na njima i staviti neke korisne informacije da zainteresiraju bilo koju udrugu da se uopce pridruzi projektu. https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AthIRSoMfonudF9SYnE1eVlKbmJ5bl9rVHkxdXFvYkE&hl=en&authkey=CJzyrP0O#gid=0na gornjem linku imate popis udruga sa sredisnje i sjeverne hrvatske koje su trenutno međusobno povezane iskljucivo svojom opremom pa ako ima neko da nije navedeni neka se dopise i javi najblizoj udruzi da se poveze s nama ostalima. Kolega radi na karti pokrivenosti u kojoj bude administrator pojedine udruge mogao unjeti svoje pristupne tocke pa da bolje vidimo kome je koja tocka najbliza. Kad dovrsi stavit cu link do stranice
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|